Ξενοδοχείο 2020-03-10T11:36:52+00:00

Kaerati Apartments

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Ξενοδοχείο, Κατάπολα, Αμοργός

Το Kaerati είναι ένα μικρό ξενοδοχείο στην κορυφή του οικισμού Ξυλοκερατίδι πάνω από το λιμάνι των Καταπόλων. H φιλοσοφία του είναι να εντάξει από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη στην νοοτροπία και στο ύφος του νησιού.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η ονομασία του όπως και οι ονομασίες των δωματίων προέρχονται από την ντοπιολαλιά, από τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι νησιώτες στις καθημερινές κουβέντες τους.

Καεράτι σημαίνει προσπάθεια. Μια λέξη που χαρακτηρίζει τους Αμοργιανούς που προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο του τόπου τους.  Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να καταστήσουν την Αμοργό έναν από τους καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς.

Το νησί του απέραντου γαλάζιου, οι άνθρωποι του και το Κaerati σας καλωσορίζουν και σας υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις!

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στο ξενοδοχείο Κaerati υπάρχει υποδοχή 12 ώρες ενώ καθημερινά η υπηρεσία φροντίζει για την καθαριότητα των δωματίων.

Όλα διαθέτουν τηλεοράσεις, Wifi internet, air condition, κουζίνα, χρηματοκιβώτιο, προιόντα περιποίησης, καφετιέρες Nespresso και στρώματα Coco-mat.

Μέσα σε αυτά θα βρείτε επίσης το παραδοσιακό ποτό του νησιού, Αmorgion και τον τουριστικό οδηγό της Αμοργού με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαμονή σας.

Τοποθεσία